Vad Vi Gör


VI HJÄLPER ER MED


Massage, Träning, Coaching, Utbildningar och Kurser

Både för företag och privatpersoner

MASSÖR

 

 

 

Ellinor är certifierad massör enligt svensk massage.

 

Ellinor utför svensk klassisk massage med djupgående effekt på kroppen. Har även läst en kurs Idrottsmedicin och arbetat som massör och tränare på olika nivå inom bl.a. fotboll, friidrott och mtb-cykling. Hon tar emot på sin praktik men åker även ut till företag för hälsovård på plats. Företag kontakta oss via kontaktformuläret om ni är intresserade av att veta mer.

TRÄNING

 

 

 

Vi hjälper er med träning - personlig träning-inom styrketräning och kondition, kurser - inom mtb-cykling, löpning och längdskidåkning samt utför vi screening - en genomgång av kroppens styrkor och svagheter.

 

Ellinor är föredetta elitidrottare och har sysslat med många olika idrotter både som tränare och utövare. Hon hjälper er med screening, PT och kurser. Anton är elitcyklist i MTB och tog studenten  vid Hagströmska Gymnasiet i Falun sommaren 2021. Han gör en elitsatsning i MTB sprint och  hjälper er med teknikträning i MTB han är expert på teknik. Vill ni ha hjälp att hitta nya områden i Kilsbergen med närområden eller kanske få hjälp att köra ett tufft distanspass kan ni också anlita Anton.

COACH

 

 

 

Ellinor är diplomerad coach enligt International Coach Federation (ICF) . 

 

Vad är då Coaching? Det är en proffessionell samtalsmetod för att hjälpa dig sätta upp och nå nya mål - både på det personliga och yrkesmässiga planet.

De som tar hjälp av en coach gör det för att få hjälp med att snabbare nå ett mål, lösa ett problem, genomföra en förändring, göra ett val eller öka insikterna om sig själv.

Främst är jag Träning och Livsstilscoach