Om OssVAD GÖR HELT Å HÅLLET


Vi arbetar med friskvård inom massage, coaching och träning - styrketräning, MTB-cykling, löpning, längdskidåkning . Vi håller föreläsningar, kurser och designar utbildningar inom dessa ramar.

01 MASSAGE

 

Utbildad Certifierad Massör. Anpassar massagen utifrån kunden. Har arbetat med massage mot idrotten och har även en kurs i idrottsmedicin. Min massage är oftast djupgående och hjälper kroppen att må bra. 

02 UTBILDNING

 

Vill ni ha hjälp att göra en kurs eller utbildning inom friskvårdområdet för er personal eller är ni en förening som vill ha hjälp att bygga upp en utbildning för era tränare. Ta då kontakt så berättar jag mer.

03 TRÄNING

 

Är utbildad Idrottslärare Förskola-Gymnasiet och Skidcoach, föredetta elitidrottare och många års erfarenhet som ledare inom flera idrotter. Hjälper jag gärna till med träningsplaneringar, personlig träning (PT) - inom styrketräning, MTB-cykling, löpning och längdskidåkning.

 

04 COACHING

 

Är en proffessionell samtalsmetod för att hjälpa dig sätta upp mål och nå mål - både på det personliga och yrkesmässiga planet. Jag coachar främst inom livstil eller idrott. Jag är diplomerad  coach enligt International Coach Federation (ICF).

05 KURSER

 

Vi håller teknikkurser i längdskidåkning, löpning och MTB-cykling.  Vill ni veta mera ta kontakt så berättar vi mer.

 
 

Nyhetsbrev 


Vill du få nyhter om vad som händer på Helt Å Hållet samt HälsoCenter Örebro? Gå med i gruppen nyhter så får du information om friskvård samt olika arrangemang som jag anordnar t.ex. träningsgrupper. Välkomna

VI SOM ARBETAR HÄR

 

 


Anton Birath

MTB Cyklist


Anton går på Hagstömska gymnasiet i Falun och läser Teknik med cykling som idrott. Han hjälper er med teknikträning i MTB samt hjälper er hitta runt i skogarna runt Ånnaboda och i Falun. Han går att boka helger och under skolloven.

Anton hjälper er även förbättra tekniken i pumptrackbanan i Ånnaboda.

Anton har SM-guld i XCE (sprint) från Östersund 2019.

Ellinor Birath

Certifierad Massör, Legitimerad Coach, Skidcoach


Ellinor har många järn i elden. Hon brinner för hälsa och välmående. Jobbar gärna med individer i en helhets process där målet är att må bra.

Ellinor är utbildad certifierad massör och legitimerad coach enligt International Coach Federation (ICF) och  utbildad skidcoach från svenska skidförbundet.

Ellinor hjälper er med massage, coaching, träning, och screening. Hon håller även kurser i löpning, MTB-cykling och längdskidåkning för enskilda och grupper.